Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Företaget

CUBIK TEXTIL & AGENTUR AB
Official uniformmaker since 1985

Cubik Textil & Agentur AB startades 1985 i Göteborg. Verksamheten har allt sedan dess varit inriktad på att producera kläder för statliga myndigheter, organisationer, företag och privatpersoner. Vår yrkesskicklighet och textila "know-how" har alltid varit en garanti för våra kunder, att få rätt vara i rätt tid och till rätt pris. Vi styr själva hela produktionsprocessen och arbetar intimt med de produktionsenheter som tillverkar våra kläder.


Merparten av vår produktion är belägen i Baltikum villket innebär en närhet till våra fabriker. Detta kombinerat med närbelägna tyg- och tillbehörsleverantörer ger oss en snabbhet i vår verksamhet och hjälper till att nå våra kunders önskemål samt en snabbhet och flexibilitet i vår verksamhet.
Cubik Textils produktion och försäljning omfattar Kommuner/Landsting, statliga verk samt företag med uniformskrav. Vår verksamhet är belägen i Borås, textilens vagga i Sverige.
Vi har under årens lopp etablerat en god relation med alla våra leverantörer vilket borgar för en hög kvalitetsgaranti på alla våra produkter.


Cubik Textil har under många år producerat ett stort antal DesignA-artiklar i egen regi t.ex. Charlotte, Basic, Cotton, Crincle, SanRemo, de flesta plaggen inom Gastro/Kök samt läkar- och labrockar.  Det innebär alltså ingen förändring av kvaliteten utan vi fortsätter att tillverka dessa precis som tidigare.

Vi är anslutna till FTI vilket innebär att vi betalar en avgift för allt förpackningsmaterial som vi använder. Dessa pengar används till insamling och återvinning av dessa förpackningar.
Vi ställer krav på att material och tillbehör som vi använder i våra kläder inte skall påverka miljö och människor på ett negativt sätt. Vi ställer också krav på att de företag vi arbetar med respekterar de mänskliga rättigheterna enligt en rad ILO-konventioner. 


Privatpersoner, företag, organisationer är alla lika viktiga för oss i vårt motto:

”Ingen kund är för liten eller för stor.”

Vårt kunnande ger Dig trygghet och kvalitet.

Nyheter

2023-09-29

Nya byxor

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

DesignA har övertagits av Cubik Textil & Agentur AB.

 

Ni når oss på mail 

och på tel. 033-22 66 00.

 

Vi hälsar både nya och gamla kunder hjärtligt välkomna.